SMART-Industry/Industry 4.0 Salestraining

PLC’s, HMi en SCADA systemen worden toegepast bij de proces- en maakindustrie. Deze industriële computerachtigen sturen installaties aan en komen veelvuldig in genoemde sector voor. De vraag naar kunde en personeel op dit vlak is enorm. Bedrijven zijn zowel op zoek naar servicemonteurs die hieraan onderhoud kunnen plegen als programmeurs voor het ontwerpen van nieuwe systemen.

Siemens is marktleider op gebied van besturingstechniek in Europa en A-speler Phoenix heeft om de markt te openen voor opensource oplossingen PLC-Next systemen uitgebracht. In besturingsland heeft men een werkomgeving nodig die specifiek bij het platform hoort, of uw klant nu onderhoud of ontwikkeling doet aan hun machine, of procesinstallatie met een dergelijk systeem aan boord. De trend is echter om dergelijke systemen te openen en met iOT aan een cloud te koppelen. Zo kan data geanalyseerd worden en de loop gesloten worden voor de stap richting Industry 4.0.

Inhoud training

De 1/2 dag sessie is bedoeld voor salesmensen waarmee men over de as van het stellen van de juiste vragen nog beter opportunities vrij weet te spelen bij eindklanten. Het ogenschijnlijke bijproduct van deze benadering is het verkopen van ‘deel’ of ‘totaaloplossingen’ en vervolgens de daarbij behorende producten/diensten met name in het kader van trends richting SMART-Industry. Mogelijk zelfs met als taak om personeel door te laten groeien bij klanten via kennis, of om te scholen en aan te trekken en zo een nauwere klantrelatie op te bouwen met uw klant.

Doelstelling

 • Naar keuze standaard Siemens PLC programmeermodule of Phoenix PLC-Next (verkorte versie)
 • Salesmethodiek en kans ontwikkeling op basis van EOL producten en trends in de markt
 • iOT- methodieken en waarde daarvan voor de maak en procesindustrie
 • Basisbegrippen en inzicht in SMART Industry en Industry 4.0

Voorkennis

 • Affiniteit met elektrotechniek en digitaal schakelen (AND OR poorten)
 • Affiniteit met programmeerwerk of IT/ICT
 • Bedoeld voor sales en commerciële doeleinden

Hieronder kunt u zich inschrijven voor deze training. Verstuur een bericht per deelnemernaam indien u meerdere deelnemers wilt inschrijven.

Indien er niet minimaal 2 inschrijvers zijn houden we het recht voor de datum te verzetten. 
De inschrijftarieven zijn gebaseerd op een vulling van 2 tot maximaal 8 personen.

Inschrijven


  Datum: 18-06-2024 om 09:00:00


  Duur: 0.5 dagen


  Kosten: €200,-


  Locatie:

  SMART-Industry oplossingen

  Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf, neem dan contact op per e-mail of bel ons.

  Voor meer informatie bel:

  + 31 314 650003

  U kunt ook een boodschap achterlaten op dit nummer.

  Scroll naar top