Industriële Softwaretools

SMART Industry oplossingen

Filosofie van onze iSuite omgeving

We ontwikkelen diverse tools om onze klanten de stap richting SMART-Industry te laten maken. Deze hebben we allen onder gebracht in één overzichtelijke webomgeving genaamd iSuite.

De gebruikelijke zes engineeringsstappen zijn de inspiratiebron geweest van iTypical die onder iSuite is gekoppeld. De kennis blijft in handen van de eindklant echter worden er een aantal stappen uit dit proces geautomatiseerd. De TOOL ontvangt zijn input uit designfases 1 tot en met 4 en is uiteindelijk in staat zowel besturingssoftware als visualisatie code te generen. Onze crosscompiler maakt van de hoger gelegen typicals, code-input voor PLC's van verschillende fabrikanten.

Aansluitend aan deze efficiëntere ontwikkelmethodiek, zijn we ook op zoek gegaan naar een efficiëntere productielijn of machine. De bekende industrieterm OEE hebben we in ons eigen jasje gegoten. Deze hebben we omgedoopt tot iOEE die net als iTypical onder onze iSuite is aangebracht. Doelstelling daarbij is om zonder tussenkomst van licenties en methodieken van derden zoals OPC een eigen library te bouwen.

Als derde binnen de iSuite familie vindt u iTools. In dit geval gaat het om 'tracking and tracing' van gereedschap voor bijvoorbeeld een technische dienst. Dit concept draait met onze eigen herkenningssoftware op een Artificial Intelligence wijze op iLOG hardware (eigen logger/camera/GPS), waarmee we klanten ook willen inspireren met Ai-beeldherkenning bijvoorbeeld binnen uw machine of proceslijn ofwel hele andere toepassingen.

De filosofie achter onze producten is derhalve het beste te vangen in navolgende termen: merkonafhankelijk, ontzorging en optimalisatie. Allen gericht op Industry 4.0 ofwel SMART-Industry gericht op de industriële klant gevangen in één centrale gehoste omgeving onze iSuite draaiende op onze iCloud servers.

iTypical_Design
SMART

Product Informatie

iTypical

i@ontrol wil productie-/ontwikkelbedrijven en machinebouwers gaan ontzorgen bij hun productie en beheer van besturingssoftware. Met de gesubsidieerde bouw van tool: iTypical zijn toekomstige klanten in staat om op basis van verschillende ontwerp methodieken van productielijnen of machines (autocad, EPLAN, P&ID schema’s) een scan te maken en de functie van de software te ontleden:

Hiertoe is er een userinterface gebouwd in een volledig SAAS webomgeving.

Verder is er een crosscompiler ontwikkeld voor het Siemens TIA Portal en Phoenix PLCNext platvorm.

Tevens is er een koppeling beschikbaar om vanuit een P&ID tekening of EPLAN direct code te genereren.

iOEE

i@ontrol wil productie-/ontwikkelbedrijven en machinebouwers gaan ontzorgen bij hun productie en beheer van machineparken. Met de bouw van tool: iOEE Overall Equipment Effectiveness

Hiertoe is er een userinterface gebouwd in een volledige SAAS web-omgeving met een kaart-plattegrondfunctie van de machine of productieomgeving. Hiermee kan ingezoomd worden tot op details in de productieomgeving. iOEE realiseert efficiëntieverbetering (bigDATA) op bestaande en nieuw lijnen en genereert managementrapportage. De PLC koppelingen vanuit de webomgeving wordt vanuit onze eigen library gerealiseerd, er is hierdoor geen OPC of andere derde partij licentie nodig.

iTOOLS

i@ontrol wil de naastgelegen werkplaats beschikbaar gaan stellen als Fieldlab voor mede-starters en jonge ondernemers. Dit gebeurt in het gebouw waar we gevestigd zijn en waarnaast de gemeente werkplekken wil inrichten voor start-ups. i@ontrol wil samen met andere ondernemers uit de regio de werkplaats gaan inrichten zodat proof-off-concept en prototypes gebouwd kunnen worden. In de SMART Tools corner komt een gereedschapuitleensysteem.

Met een iOT-webapplicatie i.c.m. een camera en detectiesysteem wordt dit voor de gebruikers bijgehouden. Tevens willen we bij het pakken van een stuk gereedschap op een scherm een gebruikersfilmpje starten.

Deze techniek kan op maat ook voor klanten worden toegepast en ingezet.

SMART-Industry oplossingen

Bent u geïntereseerd in ons bedrijf, neem dan contact op per Email of bel ons.

Voor meer informatie bel:

+ 31 314 650003

U kunt ook een boodschap achterlaten op dit nummer.

Scroll naar top