Trainingen

Van PLC techniek tot Object Oriented Programming

We bieden diverse trainingen aan. Onze kennis delen we graag met onze klanten, dit kan op gebied van PLC, HMi besturingstechniek maar ook C# en PHP. We richten ons op verschillende merken zoals Phoenix en Siemens die we weer kunnen combineren met bijvoorbeeld SEW en Fanuc drive en robotsystemen. Voor de hogere programmeertalen gebruiken we o.a. omgevingen uit Visual Studio 2019 en PHP Storm. We bouwen we middels Agile en Scrum in onze eigen hybride vorm. Ook deze kennis delen we graag, maar we laten ons ook graag door u inspireren.

Kijk in onze agenda voor de geplande trainingen. Zit uw behoefte er niet tussen: neem dan contact met ons op.

Al onze opleidingen worden zeer praktisch ingevuld. We gebruiken bijvoorbeeld miniaturen om de opgedane theorie te toetsen aan de praktijk. Om afdoende te kunnen differentiëren, werken we met kleine groepen van 2 tot maximaal 6 personen: niet iedere cursist is immers hetzelfde!

Toelating en doorgroeimethodiek

Om te bepalen of u of uw collega op een juist niveau instappen, verzorgen wij een intakegesprek. Hierin bepalen we of voldaan wordt aan het juiste instapniveau, de training past bij uw doelstellingen en past bij uw hardwaregebruik. Verder laat onderstaande flowchart zien wat een opvolgende stap zou kunnen zijn voor wat betreft de Siemens TIA Portal opleidingen. Dezelfde mogelijkheden worden ook geboden voor Classic Step 7 Manager V5.6 (alleen op aanvraag).

OpleidingFlow

In de linker kolom worden de diplomamogelijkheden getoond. We bieden doorgroeimogelijkheden en het aftesten van de kennis middels examens. Er zijn vanuit serviceoogpunt twee diploma's mogelijk:

  • TIA iService engineer
  • TIA iService engineer PRO

Voor de programmeur bieden we navolgende mogelijke diploma's:

  • TIA iSystem engineer
  • TIA iSystem engineer PRO

Het examendeel betreft één of twee dagen met een korte herhaling en verrijking van de stof, afgesloten met een dagdeel vraagstukken en een praktijkproef. Zonder het optionele diplomatraject wordt een certificaat verstrekt na afloop van elke module.

Scroll naar top